Fiskeri

Bunken Strand Camping er det perfekte udgangspunkt for alle der har interesse i lyst- og fritidsfiskeri. Vores camping indbyder til havfiskeri eller til lystfiskeri på molen i Skagen eller Ålbæk havn.

Da campingpladsen ligger tæt på både Kattegat og Vesterhav kan man næppe finde bredere udvalg for  havfiskeri interesserede folk. Læg din båd på stranden og sejl hver dag en tur på havet for tømme garn for fisk.

En anden mulighed er at tage en tur ud at sejle med fiskekutter fra Hirtshals. Her udbydes turer både langs kysten (4 – 10 timers varighed) og længere (10 – 60 timers varighed) ud i Skagerrak.Programmet rummer fisketure for alle med interesse for havfiskeri, hvad enten man er erfaren eller nybegynder, og lige meget om man betragter fiskeriet som sport, rekreation eller ferieaktivitet for familier med børn.

Vil man være lidt mere sikker på fangst, findes der flere steder i Vendsyssel “Put and Take” steder, som vi gerne er behjælpelige med yderligere oplysninger om.

Fangsten kan renses og gøres klar i den udendørs fiskerensplads på nordsiden af toiletbygningen tættes på klitterne. Som en ekstra service for vore gæster, opbevarer vi gerne fangsten i dybfryser indtil hjemrejsen.

Uanset hvor man vælger at prøve lykken, skal der gøres opmærksom på, at de fleste steder kræver fiskekort.