Pladsen

Vores Camping – under åben himmel i Lysets Land

Bunken Strand Camping i Nordjylland er en rigtig naturplads med direkte adgang til en dejlig familievenlig sandstrand, klitter, skov, og Råbjerg mile indenfor gå afstand. Pladsen er ejet af Naturstyrelsen og blev grundlagt i i 1966. Gennem årene er pladsen gradvist udvidet til sine nuværende 25 hektar, 700 standpladser (de fleste mere end 100 m2) og 9 hytter.

Næsten alle standpladserne er omkranset af træer så man har sit helt eget sted når man kommer med egen vogn, telt eller autocamper.

Ud over fantastiske oplevelser i den Nordjyske natur, byder Bunken Strand Camping på 3 legepladser, 3 hoppepuder, en minigolfbane, en butik og en grill der er åben i sommerferien.

Campingpladsen har 4 servicebygninger, hvoraf den ene er særlig egnet til en kølige forsæson med isolering og gulv varme,

Hunde er meget velkommen, men desværre ikke i vores hytter. Vi har en lille hundeskov på campingpladsen det er indhegnet. Nord fra Bunken Strand Camping er en stor hundeskov hvor man må færdes med hund uden snor, hvis hunden er under kontrol. I resten af skoven, i klitterne og på stranden, ligesom på hele campingpladsen, skal hunden føres i snor.