Lejrchef

Helle og Dick Kooij

Vi overtog forpagtningen af Bunken Strand Camping pr. 1. december 2010. Vi har været campister hele vores liv og har camperet både i Danmark, Europa, New Zealand og i USA. Bunken Camping har også været et af de faste mål mange gange i årenes løb.

Vi har 2 børn – Niels på 17 år og Emil på 16 år.

Dick er født og opvokset i Holland. Campinglivet kom ind med modermælken, for i Dicks familie var camping altid den ferieform, der blev valgt. Uddannelsesmæssigt har Dick en uddannelse svarende til Landbohøjskolen indenfor økonomi. Efter mange år med jobs bl.a. som forskningsassistent på Exeter Universitet og for Danske slagterier emigrerede Dick i 1997 til Danmark for at afprøve drømmen om at blive landmand. Dick har drevet eget hobbylandbrug og ved siden af arbejdet som fodermester og landbrugsmedhjælper siden 1997 og frem til 2011, hvor en anden drøm kunne lade sig gøre – nemlig den at drive en campingplads.

Helle er født og opvokset i Tolne i Vendsyssel. Også i Helles familie spillede camping en stor rolle – Af sted i så mange weekender som muligt og i alle ferier. Bunken var ofte målet for weekend-campingture. Helle har i flere år arbejdet med ledelse i det offentlige sundhedsvæsen og arbejder nu som leder i Frederikshavn Kommune. Helle bistår Dick på campingpladsen i det omfang, det er muligt i forhold til hendes eget job. Helle har været spejder i flere år og bruger sin viden på spejderområdet i forbindelse med særlige arrangementer på Bunken Strand Camping