Tilbud

Seniortilbud

Fra den 7. april til den 25. juni og fra den 6. august til den 24. september 2017 har vi et seniortilbud:

Seniortilbud 2017 i DKKPr. nat1 uge2 uger3 uger
2 voksne (hvor mindst den ene er fyldt 60 år)
ekskl. weekender ifm. helligdage
DKK 180DKK 1.080DKK 2.000DKK 2.880
Opholdet er med eget telt/campingvogn/autocamper og er inkl. strøm, bruser og hurtig bredbånd - WiFi. 
Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

 

Mini forsæsonsplads

Vi tilbyder en mere fleksibel forsæsonsplads. Lad vognen stå i en bestemt periode og betal kun den almindelige overnatningspris inkl. strøm for de overnatninger I har haft på Bunken Strand Camping. Vi har tilbud på 1 og 2 måneder, men spørg lejrchefen, hvis I ønsker en anden tidsperiode. Det er fri adgang til Wifi på næsten hele campingpladsen, og dagsgæster og varmt vand i bruserne også med i prisen.

1) Lad vognen stå i max. 1 måned og betal kun for de overnatninger I har på Bunken Strand Camping (betaling for minimum 6 overnatninger).

ELLER

2) Lad vognen stå i max. 2 måneder og betal kun for de overnatninger I har på Bunken Strand Camping (betaling for minimum 12 overnatninger).

Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Seniortilbud og miniforsæsonplads bestilles pr. tlf. 98487180 eller pr. e-mail info@bunkenstrandcamping.dk eller i reception ved ankomst til campingpladsen.

 

Attraktioner
Billetter til Farm Fun, Ørnereservatet og Nordsøoceanarium kan købes i Bunken Strand Campings reception med en rabat på cirka 10%.(afhængig af type billet).

Skagen pas kan ligeledes købes i receptionen. Passet giver store rabatter og ved køb af billetter til 4 attraktioner/restauranter opnås 30% rabat.