Tilbud

Seniortilbud

Fra den 23. marts til den 24. juni og fra den 12. august til den 23. september 2018 har vi et seniortilbud:

Seniortilbud 2018 i DKKPr. nat1 uge2 uger3 uger
2 voksne (hvor mindst den ene er fyldt 60 år)
ekskl. weekender ifm. helligdage
DKK 180DKK 1.080DKK 2.000DKK 2.880
Opholdet er med eget telt/campingvogn/autocamper og er inkl. strøm, bruser og hurtig bredbånd - WiFi. 
Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

 

Mini forsæsonsplads

Vi tilbyder en mere fleksibel forsæsonsplads. Lad vognen stå i en bestemt periode og betal kun den almindelige overnatningspris inkl. strøm for de overnatninger I har haft på Bunken Strand Camping. Vi har tilbud på 1 og 2 måneder, men spørg lejrchefen, hvis I ønsker en anden tidsperiode. Det er fri adgang til Wifi på næsten hele campingpladsen, og dagsgæster og varmt vand i bruserne også med i prisen.

1) Lad vognen stå i max. 1 måned og betal kun for de overnatninger I har på Bunken Strand Camping (betaling for minimum 8 overnatninger per person).

ELLER

2) Lad vognen stå i max. 2 måneder og betal kun for de overnatninger I har på Bunken Strand Camping (betaling for minimum 16 overnatninger per person).

Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Seniortilbud og miniforsæsonplads bestilles pr. tlf. 98487180 eller pr. e-mail info@bunkenstrandcamping.dk eller i reception ved ankomst til campingpladsen.

 

Attraktioner
Billetter til Farm Fun, Ørnereservatet og Nordsøoceanarium kan købes i Bunken Strand Campings reception med en rabat på cirka 10%.(afhængig af type billet).