Udvikling af Bunken

Vi fokuserer på campingpladsens sande værdi. På den formidable beliggenhed hvor friluftsliv og natur er i højsædet. Vi står for en campingplads, hvor mennesker kan leve og udvikle sig i ro og fred – væk fra stress og jag. Hvor der er plads til, at børnene tumler og leger i den storslåede natur, hvor de unge mødes på strand og ved bålpladsen, hvor voksne kan vælge bare at nyde, bare at være eller vælge at bruge områdets rige muligheder for natur og kultur.

2011
I 2011 var vores første mål at Bunken Strand Camping skulle tilbageføres til at være en 3 stjernet campingplads med meget højt niveau for rengøringsstandard og reparationsarbejde, at pladsen til alle tider skulle fremstå pæn og ordentlig og at campinggæsterne bydes velkommen med smil og godt humør. Disse mål kan vi med glæde konstatere at vi har nået.
Vi har bygget flere familiebadeværelser og baby/småbørnsbadeværelser og størstedelen af campingpladsen har nu 10 – 13 ampere elektricitet.

2012
I 2012 påbegyndte vi fornyelse af vores legepladser. Bl.a. fik vi en ny svævebane og 2 ny legehusene. Herudover fik vi en bålplads tæt ved klitterne som alle er meget velkomne til at bruge. På Campingrådets opfordring tilbød vi for første gang Quickstop for autocampere på parkeringspladsen udenfor campingpladsen. Her kan autocampere overnatte for en billigere pris og alligevel have adgang til servicebygninger og øvrige faciliteter på pladsen. Der bliver også mulighed for Quickstopovernatninger på selve pladsen – også til en lidt billigere pris end det ordinære priser. Autocampercampister er naturligvis velkomne til at blive længere hos os end det korte Quickstop, men for de der bare er på gennemrejse kan Quickstop være en god løsning.

2013
Vi har endelig fået tilladelse fra kommune til et nyt sted til autocamper servicestation og flytte den til sydside af den første toiletbygning – tæt på indgangen af vores camping. På denne måde behøver autocamperne ikke at køre hele campingpladsen rundt for komme af med affaldsvand.
Halvdelen af de gamle 6 ampere pladser opgraderes til 10 ampere. Få telt pladser får ny elektricitet.
Vi får hurtig bredbånd forbindelse til hotspot  på næsten hele campingpladsen. Der graves fiberkabler ned og der kommer master mange steder, så de fleste campister kan kommer på nettet og kan se film.
Vi arbejde videre med fornyelse af legepladserne.
Ny madrasser i hytterne
Ny hjertestarter er placeret i reception.

2014
I forår 2014 fik vi en ny hoppepude og en flot ny stor gynge på legepladserne. Vores WiFi kapacitet er blevet forbedret med en ny router.
Butikken er udvidet med 10m2 og fik et større udvalg..
Quickstop ordning er efter 2 år stoppet. Det er næsten ingen autocamper det brug ordning på Bunken.
Vi har startet markedsførings gruppe ‘BlueCamp Denmark’

2015
WiFi forbedret med flere master og flere antenner. 2 Ny hoppepuder og igen fornyelse af legepladserne. Ny asfalt på dele af vejnettet

2016
Hytterne har fået nye terrasser. Legepladserne er yderligere renoveret. Gammel vaskeplads ved klitterne er sløjfet. Vi har sløjet quick stop ordning for autocamper, da efterspørgsel på Bunken er meget lille.

2017

Ny hoppepude på legeplads nord fra 2 toiletbygninger i midten af campingpladsen. Opgraderet el fra 6 amp. til 10 amp. på en stor del af den ældste del af campingpladsen. Vi kræver og sælger ikke længer campingpas. Campisterne registreres nu med andre identitetsdokumenter  som sygesikringskort for Dansker og Pas for udenlandske gæster.